Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
átvette a Főgáz az E.on lakossági földgázfogyasztóit Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 05.
ImageÁtvette a Főgáz az E.on 600 ezer lakossági földgázfogyasztóját január 1-jén. Székesfehérvár egyetemes lakossági fogyasztóit is a Főgáz látja el az idei év első napjától. A társaság és a fogyasztók között a törvény szerint határozatlan időre egyetemes szolgáltatási szerződés jött létre, így ezzel kapcsolatban a fogyasztóknak nincs teendőjük.
Tovább...
 
V. Székesfehérvári Jótékonysági Estély Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. január 05.
ImageTovábbra is megvásárolhatják belépőiket azok, akik részt kívánnak venni szombaton este az V. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyen. A belépőjegyeket a Tourinform Irodában lehet megváltani. Az árak a vacsora és a műsor költségei mellett a jótékonysági célra felajánlott támogatást is tartalmazzák, hiszen január 9-i programmal is az önzetlen és őszinte szándékú segítségnyújtás fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.
Tovább...
 
Hat település biztonságát őrzik a lajoskomáromi önkéntes tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2016. január 04.
ImageÖnállóan beavatkozó önkéntes tűzoltóságként folytatja működését január elsejétől a lajoskomáromi tűzoltó egyesület. A szervezet Fejér megyében másodikként szerezte meg a jogosultságot, hogy kisebb kiterjedésű tüzeket, káreseteket egyedül, a hivatásos egységek segítsége nélkül felszámoljon. A beiktatási ünnepségen az önkénteseket dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelője köszöntötte.
Tovább...
 
Székesfehérvár idei első újszülöttjét köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. január 04.
Image2016 első székesfehérvári kisbabáját köszöntötte ma délelőtt dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint Horváth - Tancsa Ágnes és Molnár Tamás tanácsnokok, akik a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházba ajándékokkal érkeztek a kislányhoz és szüleihez.
Tovább...
 
Folytatódik a Manó Klub a Táncsics Mihály Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 04.
ImageÚjabb két alkalommal folytatódik a Manó Klub iskolába hívogató sorozat a Táncsics Mihály Általános Iskolában. 2016. január 7-én, csütörtökön 17.00 órakor „Mozogjunk Manócskák” címmel zajlik program, majd január 14-én, szintén csütörtökön 17.00 órától játékos dráma foglalkozást tartanak. A leendő első osztályos tanítók szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket.
 
Mától lehet éves parkolóbérleteket cserélni Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. január 04.
ImageElkezdődött a Városgondnokságon az éves parkolóbérletek cseréje. A 2015-ös éves bérletek január 31-ig érvényesek, a december havi bérleteket január 5-ig, keddig fogadják el. Az ügyfeleket a Szent Vendel utca 17/A alatt várja a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. parkolási csoportja.
Tovább...
 
Boldog Új Évet kívánunk minden kedves olvasónknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 31.
Tovább...
 
Ismét szerencsehozó lencsével köszönti az új esztendőt Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 31.
A hagyományokat követve ismét bőséget hozó lencsefőzelékkel kínálják a székesfehérváriakat az új esztendő első napján a királyi városban. Az Önkormányzat és közreműködő partnerei segítségével megvalósuló eseményre január 1-jén, pénteken 14.00 órától kerül sor változatlanul az Alba Plaza előtti téren.
Tovább...
 
Óriási szabadtéri partival búcsúztatja az óévet Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 31.
ImageA hagyományokhoz hűen koncertekkel és látványos tűzijátékkal búcsúztatják az óévet Székesfehérváron. Az óriási szabadtéri parti csütörtökön 20.35 órakor kezdődik a Hotel Magyar Király előtti téren, ahova nagy szeretettel várják az ünneplő közönséget!
Tovább...
 
Január 4-én, hétfőn kezdődik az éves parkolóbérletek cseréje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 31.
Image2016. január 3-án, vasárnapig díjmentes a parkolás Fehérváron és 2016. január 4-én, hétfőn kezdődik a Városgondnokságon az éves parkolóbérletek cseréje. A 2015-ös éves bérletek január 31-ig érvényesek, a december havi bérletek pedig január 5-ig, keddig érvényesek.
Tovább...
 
A rehabilitációs és nyugdíj-ügyfélfogadást érintő változások Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. december 31.
Image2016. január 4-étől rehabilitációs ügyekben visszaáll az ügyfélfogadás korábbi rendje, nyugdíjügyekben pedig véglegesítésre kerül a 2015. évben kialakított ügyfélfogadási rend. Erről tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13520 - 13530 / 20393